Vernieuwde website

Vernieuwde website

Na hard werken en vele veranderingen is de nieuwe website eindelijk een feit. Dit was hard nodig; ik herkende mijn eigen verhaal niet meer omdat er in de afgelopen jaren veel is veranderd. Door een verschuiving van zowel mijn opdrachtgevers (zakelijke markt) als de klanten die ik spreek (veelal hoog opgeleid) was het zaak om met een ‘passend antwoord’ te komen. De huidige website sluit nu beter aan bij mijn praktijk.

Door de vele opdrachten en het feit dat 2015 in het teken stond van certificering (bij het CMI) kwam ik niet toe aan het vullen en vormgeven van de nieuwe site. Dat is nu eindelijk gelukt!

Met deze nieuwe en uitgebreide website hoop ik jou als (potentiële) klant een goed beeld te geven van mijn persoon en de dienstverlening die ik je kan bieden. Daarnaast hoop ik, door de informatie op de website inclusief hand-outs en handige linkjes, dat ook de ‘passerende bezoeker’ hier waardevolle informatie kan vinden. In alle gevallen is het doel om jouw persoonlijke of werkgerelateerde leven een positieve impuls geven!

Copyrights ©2018 – Octopas.nl