Career coaching

Beter in werk

Loop je tegen zaken aan die te maken hebben met je loopbaan? Wil je beter functioneren op je werk? Wil je iets veranderen aan je werksituatie, maar weet je nog niet wat, hoe of waar je moet beginnen? Heb je behoefte om stil te staan bij wat je nu doet, te reflecteren op je huidige functioneren en je professionele ontwikkeling onder de loep te nemen? In veel gevallen geeft een kortdurend traject bij Octopas coaching & training al dat zetje waardoor je meer voldoening uit je werk haalt, meer controle over je loopbaan krijgt of wél gerichte stappen kunt zetten ter verbetering van je werkende leven.

Coaching in je loopbaan

Career coaching richt zich op jou en je loopbaan en stelt je in staat je werkende leven beter vorm te geven. Inzicht in je eigen persoon en functioneren is de basis om het welbevinden te vergroten en gezonde keuzes te (leren) maken. Het doel is in veel gevallen dat je na de begeleiding effectiever en met meer plezier functioneert in je huidige baan of dat je tot de conclusie komt dat je je loopbaan elders wilt voortzetten.

Een coachtraject is bestemd voor personen die daadwerkelijk inzicht willen krijgen in hun loopbaan en gemotiveerd zijn om actief met hun persoonlijke vraagstukken aan de slag te gaan. De thema’s die onder de loep genomen moeten worden en de aanpak kunnen vervolgens afhankelijk van je situatie en wensen worden bepaald. Ik raad je dan ook aan om contact op te nemen om je situatie en de mogelijke aanpak te bespreken. In overleg bepalen we dan de richting, het aantal sessies en de frequentie daarvan. Het eerste telefonische kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos.

Wil je jouw (nieuwe) loopbaan een impuls geven, neem dan vrijblijvend contact op!

Thema’s

  • gezond en gemotiveerd zijn, worden en blijven
  • leren omgaan met stress en een burn-out voorkomen
  • vergroten van je communicatieve vaardigheden
  • leren aangeven van jouw grenzen en wensen
  • vergroten van je zelfinzicht en zelfvertrouwen
  • verbeteren van je persoonlijke effectiviteit en plezier in je werk
  • duurzame inzetbaarheid, employability en levensloopmanagement
  • bepalen of je wel in de juiste functie en bij de juiste organisatie werkt

Meer informatie?

Zoek je een psycholoog met kennis van werk- en hoofdzaken, neem dan vrijblijvend contact op!
Het eerste telefonische kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos.