De coaches

Octopas coaching & training behaalt goede resultaten als het gaat om klanttevredenheid. Daarnaast behalen we hoge plaatsingspercentages van klanten die een nieuwe baan vinden en behouden. Het aantal klanten dat door het UWV wordt aangemeld is op basis van deze goede resultaten sterk toegenomen. Dit is dan ook de reden geweest om een samenwerking aan te gaan met collega-coaches die goed aansluiten bij de manier van werken van Octopas coaching & training.

 Er wordt samengewerkt met ervaren loopbaanpsychologen en loopbaancoaches met een HBO- of WO-achtergrond. Naast een relevante opleiding en werkervaring hebben zij ook de nodige levenservaring.
Hieronder stellen wij de verschillende coaches graag aan je voor.

 Maak kennis met de coaches van Octopas coaching & training:

Locatie: Leiden
Menno Hutten Mansfeld (1974)
Psycholoog & Loopbaancoach
Menno is sinds 2008 werkzaam als zelfstandig loopbaancoach en trainer op het snijvlak van mens en werk. Daarvoor heeft hij werkervaring opgedaan binnen uiteenlopende functies en diverse sectoren in zowel binnenland als buitenland. Dit alles maakt dat hij een flinke dosis levenservaring heeft opgedaan, breed georiënteerd is en de nodige culturele kennis bezit. Samen met zijn achtergrond als psycholoog maakt dit dat hij in staat is om zich te verplaatsen in zijn klanten. Zo wordt een vertrouwensband opgebouwd om vervolgens persoonlijke- en werk gerelateerde vraagstukken aan te pakken. Bij de begeleiding gebruik hij uiteenlopende methodieken aangepast aan de persoon om je zo goed mogelijk te ondersteunen op weg naar een nieuwe toekomst en passende loopbaan.
Voor meer informatie over Menno en zijn achtergrond kun je terecht op zijn LinkedIn pagina

Locatie: Leiden
MAARTEN STOFFERS (1962)
Maarten is van oorsprong werktuigkundig ingenieur en milieukundige. Tijdens zijn werk als stafmedewerker/docent bij een internationaal managementinstituut in Thailand nam hij de ruimte voor een grondige reflectie op zijn leven en werkelijke ambities. Voorgaande leidde tot een loopbaanswitch: sinds 1995 werkt hij als coach en trainer. Hij volgde daartoe verschillende opleidingen en werkte voor uiteenlopende organisaties. Veel ervaring heeft hij met de begeleiding van hoger opgeleiden binnen de zorg, techniek en ICT.

Jezelf kunnen zijn vraagt zelfinzicht. In de begeleiding wordt hieraan dan ook veel aandacht besteed. Zijn doel is om klanten op zo’n manier te ondersteunen dat zij goed en met plezier kunnen werken. Hij wil ook jou graag helpen om een plek te vinden waar jij dat kunt realiseren.

Gebieden waarop hij individuen, groepen en teams begeleidt zijn o.a. persoonlijke effectiviteit, zelfinzicht, levensdoelen, loopbaanvragen, presenteren, solliciteren, gesprekstechnieken, teamsamenwerking en leidinggeven.

Maarten spreekt regelmatig af op zijn eigen coachlocatie en doet veel aan wandelcoaching. Voor meer informatie kun je terecht op zijn website: www.maartenstoffers.nl of op zijn LinkedInpagina.

Locatie: Winterswijk – Achterhoek
ARJAN BENTSINK (1971)
Psycholoog & Loopbaancoach
Arjan is zijn loopbaan gestart in de techniek. Hij heeft gewerkt in diverse leidinggevende en uitvoerende functies in technische- en productie bedrijven.

Na ruim tien jaar heeft hij de bewuste keuze gemaakt om zijn loopbaanpad te verleggen en is hij Arbeids- en Organisatiepsychologie gaan studeren aan de Open Universiteit. Deze studie combineerde hij met de zorg voor zijn kinderen. Sinds 2009 werkt Arjan als zelfstandig psycholoog op het snijvlak van mens en werk.

Hij hanteert een persoonsgerichte, nuchtere en praktische aanpak. Goede begeleiding is naar zijn idee psycho- “logisch”. Met behulp van diverse concrete en individueel afgestemde methodieken komen cliënten tot inzichten en echte veranderingen.

Zijn doel is om mensen optimaal te ondersteunen op weg naar een passende loopbaan. Met plezier helpt hij ook jou om een passende werkplek te vinden waar jij goed tot je recht komt.

Arjan werkt vanuit zijn eigen praktijk in Winterswijk. In overleg bestaat er de mogelijkheid om op andere locaties in de regio Achterhoek/Twente af te spreken.

Voor meer informatie over Arjan en zijn achtergrond kun je terecht op zijn website of op zijn LinkedInpagina.

Meer informatie?

Ontvang je een ZW of Arbeidsongeschiktheidsuitkering van het UWV? Kun je wel een steun in de rug gebruiken? Spreekt 1 van de bovenstaande coaches je aan? Neem dan vrijblijvend contact op! Het eerste gesprek is altijd vrijblijvend.