Trainingen

Bent u op zoek naar een praktijkgerichte sollicitatietraining die uw medewerkers helpt bij het vergroten van de zelfkennis en de zoektocht naar nieuw werk?

In veel gevallen ligt de laatste sollicitatieactiviteit van veel mensen alweer in een ver verleden. De tijden zijn verandert maar de sollicitatievaardigheden van de medewerkers zijn niet ‘up-to-date’.  Daarom hebben zij de  behoefte aan meer kennis over het sollicitatieproces en willen ze handvatten voor het opstellen van een aantrekkelijk curriculum vitae en krachtige sollicitatiebrief! Ook bestaat er in veel gevallen de wens om het sollicitatiegesprek voor te bereiden om zo de kans op de gewenste functie te vergroten?

U wilt uw medewerkers ondersteunen bij het vergroten van hun kansen op een nieuwe baan. Octopas coaching & training heeft ruime ervaring met het verzorgen van trainingen op het gebied van loopbaanoriëntatie, LinkedIn, solliciteren en helpt u daarbij!

Door de training kunnen de deelnemers hun kwaliteiten beter op waarde schatten, zoeken ze gerichter naar passende werkmogelijkheden en presenteren ze zichzelf met meer zelfvertrouwen en overtuigingskracht op de arbeidsmarkt. Niet alleen in spraak en op schrift, maar ook online.

Het onderscheid met andere trainingen zit hem in de persoonlijke, praktische benadering en daadwerkelijk op maat gemaakte trajecten. De trainingen zijn daarnaast informatief van aard, aantrekkelijk vormgeven en worden met veel bevlogenheid gegeven. De bijeenkomsten op uw of onze locatie worden ondersteund met unieke en waardevolle hand-outs die de deelnemer aan het denken zetten en bewegen tot actie.

De volgende pagina’s gaan dieper in op de verschillende trainingsmogelijkheden met de uiteenlopende thema’s die hierin aan bod zullen komen. Op deze manier kunt u zich alvast een beeld vormen van de mogelijkheden die Octopas coaching & training u te bieden heeft.

Het merendeel van het trainingsaanbod is bestemd voor werkzoekenden. Het doel is de deelnemers te ondersteunen bij de vervolgstap in hun loopbaan of hun duurzame inzetbaarheid. Door een degelijke aanpak en het niveau van de trainer bedient Octopas coaching & training ook met regelmaat groepen op hbo- en wo-niveau.

Naast diverse groepsgewijze trainingen begeleid  Octopas coaching & training ook individuele medewerkers op het gebied van solliciteren, netwerken en LinkedIn. Het combineren van de groepsbijeenkomsten met individuele ondersteuning kan van duidelijke meerwaarde zijn en dit versterkt en verduurzaamd het effect van de training.

Copyrights ©2018 – Octopas.nl