Wat wil ik ?

Interessegebieden – Loopbaanrichting

Op basis van deze vragenlijst verkrijg je inzicht in de vraag welke richting je het beste op kunt gaan met jouw loopbaan. Door je te verdiepen in je interesse in verschillende werkgebieden kun je zoeken naar werkzaamheden die bij jou passen. In de vragenlijsten zullen jouw interesses, kennis en vaardigheden aan elkaar gekoppeld worden om zo passende werkzaamheden en beroepen te voorspellen. Ben je geïnteresseerd in één van deze vragenlijsten of heb je vragen, neem dan geheel vrijblijvend contact op met Octopas coaching & training!

Een wens geeft richting

Deze vragenlijsten geven een duidelijk beeld van je persoonlijke voorkeuren en de daaraan verbonden wenselijke en passende richting op de arbeidsmarkt. Jij als werknemer weet op welke functies jij je kunt richten en een werkgever die jou laat onderzoeken weet zo of hij de juiste persoon aanneemt. Wanneer je een beroep kiest dat goed aansluit bij je persoonlijkheid, waarden en interesses maakt dit dat je succesvoller bent en met meer voldoening je werk verricht. Áls je dus wilt weten welke (loopbaan)richting goed bij jouw persoonlijkheid aansluit is een beroepskeuzevragenlijst de vragenlijst voor jou. De vragenlijsten onderzoeken op een gestructureerde manier je interesses en brengen deze vervolgens in kaart. Zo ben je in staat om gerichter op zoek te gaan naar een passende baan. Ook wanneer je al denkt te weten in welke richting je wilt solliciteren, kan een beroepskeuzevragenlijst interessant zijn omdat deze je beeld kan bevestigen of je op nieuwe ideeën kan brengen. Daarnaast staan er vaak beschrijvingen in de rapportages die je kunt gebruiken voor bijvoorbeeld je profielschets op je CV of in de samenvatting van LinkedIn.

De vragenlijsten waarmee ik werk en waarvoor ik gecertificeerd ben zijn de volgende:
LOOPBAANINZICHTVRAGENLIJST (LIV)
LOOPBAANSCREENER
BEROEPSKEUZEVRAGENLIJST TESTLOKAAL

* Klik om open te vouwen 

Meer informatie

Als je wilt weten of Octopas coaching & training in jouw specifieke situatie iets kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact op voor een verdere kennismaking.

Copyrights ©2020 – Octopas.nl