Wat kan ik ?

Intelligentie – Capaciteiten

Een andere groep vragenlijsten is de capaciteitentesten. Deze testen meten in hoeverre en hoe snel je in staat bent om specifieke vraagstukken op te lossen. Werkgevers vinden dit type test, waarbij je competenties in kaart worden gebracht, interessant omdat de resultaten een hoop informatie verschaffen over hoe je met bepaalde vraagstukken om zult gaan. Dit voorspelt hoe goed je zult functioneren in een toekomstige baan.

Testen die inzicht geven in intelligentie en capaciteiten, helpen om een inschatting te maken welke baan en welk niveau goed bij je past. De combinatie van jouw capaciteiten, intelligentie en de functie-eisen van het beoogde werk hoort bij de belangrijkste voorspellers van werksucces.

De vragenlijsten waarmee ik werk en waarvoor ik gecertificeerd ben zijn de volgende:
WATSON-GLASER/RANRA KRITISCH DENKEN TEST (WGR)

* Klik om open te vouwen 

Wat kan ik betekenen?

Het is mogelijk de WGR via mij af te nemen. Gedurende het coachtraject kunnen we bepalen dat deze test jou kan helpen om inzicht te krijgen in je capaciteiten. De test kan ook los van een traject worden afgenomen. Na afloop nemen we de resultaten door.

Meer informatie

Als je wilt weten of Octopas coaching & training in jouw specifieke situatie iets kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact op voor een verdere kennismaking.

Copyrights ©2020 – Octopas.nl