Onderzoek

Vragenlijsten en testen

Psychologische en werkgerelateerde onderzoeken

Vind je het lastig om te verwoorden wie je bent en wat je kwaliteiten zijn? Heb je geen idee hoe je vanuit interesses toe werkt naar een passende loopbaanrichting? Wil je je welbevinden en de mogelijke knelpunten in kaart brengen? Vind je het prettig om objectief en gestructureerd naar jezelf en je persoonlijke situatie te kijken? Dan bieden psychologische en werkgerelateerde vragenlijsten en testen uitkomst!

Snel en waardevol

Psychologische en werkgerelateerde vragenlijsten en testen leveren in korte tijd een helder en waardevol beeld op. Door gerichte en concrete vragen te stellen geven ze nauwkeurige en relevante informatie. De uitslag en/of rapportage maakt het ongrijpbare begrijpelijker door je input in een helder kader te plaatsen. Bij een vragenlijst krijg je terug wat je er zelf in heb gestopt. Om deze reden is het uiteraard van belang de vragenlijst naar waarheid in te vullen. Voor jou bieden de uitkomsten mogelijk een belangrijke bijdrage aan je zoektocht naar een nieuwe baan.

Vragenlijsten kunnen je helpen bij het in kaart brengen van je persoonskenmerken, kwaliteiten, drijfveren, voorkeuren en aandachtspunten. Op basis van de uitkomst en de nabespreking van de lijsten krijg je meer inzicht in jezelf, kun je je koers bepalen en ben je in staat om weloverwogen beslissingen te nemen.

Octopas coaching & training maakt, in tegenstelling tot veel andere loopbaancoaches, gebruik van betrouwbare en valide vragenlijsten die beoordeeld zijn door de COTAN kwaliteitscommissie van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP).

De volgende pagina’s verschaffen kennis van de mogelijkheden van vragenlijsten, wat deze precies inhouden, in welke gevallen ze zinvol zijn en welke inzichten ze kunnen opleveren. Op deze manier kun je je alvast een beeld vormen van de verschillende mogelijkheden.

Wie ben ik ?

Persoonlijkheid – Waarden – Motivatie

Lees meer

Wat kan ik ?

Intelligentie – Capaciteiten
.

Lees meer

Wat wil ik ?

Interessegebieden – Loopbaanrichting

Lees meer

Last van… ?

Klacht – Coping
.

Lees meer
Meer informatie

Als je wilt weten of Octopas coaching & training in jouw specifieke situatie iets kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact op voor een verdere kennismaking.

Copyrights ©2020 – Octopas.nl